Restoran "Zeleni vir" organizuje sve vrste proslava!

Pozovite: +381 60 3226564

U sklopu restorana su dve sale pogodne za organizaciju svih vrsta prijema, porodičnih i poslovnih okupljanja i prijema:
  • Mala sala -  kapaciteta oko 150 mesta
  • Velika sala - kapaciteta oko 350 mesta

Obratite nam se sa povjerenjem i naše profesionalno osoblje će učiniti sve, i više od toga, da Vi i Vaši gosti budete zadovoljni.

zv galerija pecat 009
slika4
HZV02

Tradicija i iskustvo kroz dugi niz godina garancija su kvaliteta, a individualnost i profesionalnost u kompletnoj organizaciji do najsitnijih detalja čini razliku o kojoj će se pričati još dugo posle Vašeg velikog dana. Napravite raspored stolova po želјi kao i meni za svoju zabavu. Raspored stolova (šema) formira se u ugovoru sa Vama i sastavlјa se raspored sedenja. Svaki sto će biti konkretno označen (najčešće brojem) i Vi obaveštavate goste o rasporedu. 

Vojska kuvara sa dugogodišnjim iskustvom trudi se da naša ponuda bude svestrana i fleksibilna. Vrhunski kvalitet i raznolikost hrane na našem meniju će oduševiti i Vas i Vaše goste. Veliki izbor domaćih i stranih pića učiniće Vaš boravak još prijatnijim.

Restoran "Zeleni Vir" nudi veliki izbor hladnih i toplih predjela, specijaliteta sa roštilјa, riblјih specijaliteta kao i dekorativnih fruktova i svježih stolova.

zv galerija pecat 001
zv galerija pecat 002
zv galerija pecat 006

Ukoliko je za potrebe Vašeg slavlja potrebna dekoracija prostora, muzika, osvetljenje ili bilo kakav drugi vid dodatne organizacije, stojimo Vam na raspolaganju.

Mladalački zanos i ambicioznost dobro uigranog tima rezultirali su jedinstvenom ponudom i kvalitetom.

 

Telefon za rezervacije: +381 60 3226564